The design was based on the customers brief to create a larger living space that flowed with a minimal look.

As we were already down to convert the heating system to a combination boiler we decided it was best to move it to another room which gave the customer more storage space. The lobby wall to the bathroom was taken down which really opened up the room giving a more spacious feel.

The design was based on a Benchmarx handless range to create minimum lines and a contemporary finish. The new LED lighting worked well with the white gloss units to make the space appear larger and brighter.

 

Components

Benchmarx Soho White Gloss

Mineral Stone Worktops

Franke Composite sink

Aquastep Alpine Oak Flooring

Vaillant Ecotec Pro 30 boiler

Starlight LED Downlights

Dulux Diamond Matt Emulsion